Route: Return

🅡🅞🅤🅣🅔 🅡🅔🅣🅤🅡🅝
Op zaterdag 26 maart 2022 is Route: Return live te zien bij Podium10. Lijkt het jou ook tof om hier bij aanwezig te zijn? Goed nieuws, want de tickets zijn vanaf nu in voorverkoop! Scoor ze direct op deze pagina voor slechts € 5,-!

 

𝗠𝗮𝗷𝗼𝗿 𝗥𝗲𝘁𝘂𝗿𝗻 🎸

Major Return brengt de aanstekelijke blues en rock van John Mayer en zijn grote voorbeelden. De bandleden hoorden in oktober 2017 ineens van elkaar dat ze warm liepen voor dezelfde muziek. Met name voor Mayers liveshow “Where The Light Is” voelen ze allemaal al lange tijd een ontzettende behoefte om dit zelf te coveren. Sindsdien hebben ze zich op dit nieuwe avontuur gestort, met de eerste veelbelovende resultaten al tot gevolg. De band bestaat uit een mix van jonge en door de wol geverfde muzikanten. Minstens twee kenmerken delen ze: hun passie voor deze nu al legendarische muzikant en zijn muziek en hun lef om hem live eer te bewijzen.

 

𝗥𝗼𝘂𝘁𝗲 𝟲𝟲 🎸

ROUTE 66 is een band die met hun repertoire al 25 jaar teruggrijpt naar de classic-rock en de nederbeat van de 60’s & 70’s alle bekende en nog bekendere hits uit de platenkast van toen nog één keer live-on-stage. Hits van The Beatles, The Eagles, Rolling Stones, The Sweet,  en The Kinks, maar ook de Nederbeat van Sandy Coast, Golden Earring, Vitesse, Livin’ Blues, Cuby & The Blizzards en Herman Brood. Hits die de twintigers en dertigers zeker zullen herkennen en waarbij de veertigplussers overspoeld worden met de nostalgie uit hun jeugd. De band, die steeds meer op festivals is terug te vinden, stond eerder op het podium met The Supremes, The Sweet, Armand, Shocking Blue en Nicko Christiansen van de legendarische bluesformatie Livin’Blues. Een uitstapje naar de bluesrock uit de seventies van bands als Deep Purple, Gary Moore en Bad Company zal ook zeker niet ontbreken. Dus: “Get Your Kicks….with ROUTE 66” for the best classic-rock & nederbeat en laat je meeslepen naar de tijd van Flower-Power en The Summer of Love.

Ticketprijs

Datum

Doors Open

Doors Closed