Gitaren met De Heideroosjes, Decay & Guns ’n Roses

๐ŸŽธ ๐—š๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐——๐—ฒ ๐—›๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐˜€๐—ท๐—ฒ๐˜€, ๐——๐—ฒ๐—ฐ๐—ฎ๐˜† & ๐—š๐˜‚๐—ป๐˜€ ‘๐—ก ๐—ฅ๐—ผ๐˜€๐—ฒ๐˜€
Lekker losgaan op metal, hardrock of wat dacht je van stevige punk? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Op zaterdag 2 oktober presenteert Podium10 โ€˜Gitaren met de Heideroosjes, Decay en Guns โ€™N Rosesโ€™. Een avond waarop je kan genieten van een mix van tribute (Heideroosjes en Guns โ€™N Roses) en natuurlijk ook eigen werk van Decay. Wil jij hier ook graag bij zijn? Koop dan direct je tickets voor maar liefst โ‚ฌ 4,- op www.podium10.nl/tickets! Rock on!๐Ÿค˜
๐˜ฟ๐™š ๐™๐™š๐™ž๐™™๐™š๐™๐™ค๐™ค๐™จ๐™Ÿ๐™š๐™จ
Op 2 oktober 2021 melden de ReideHoosjes zich terug aan het front! Deze 4 musketiers laten de trommelvliezen trillen met hun stevige punk. Dat wordt meezingen met hits als Lekker Belangrijk en Sjonnie & Anita.
Reidehoosjes pakt het voorlopig nog wat regionaler aan en hoopt bij Podium 10 weer veel enthousiast publiek te mogen zien!
๐˜ฟ๐™š๐™˜๐™–๐™ฎ
Een energieke, metal-geรฏnspireerde Brabantse hardrockband. Deze muziek is opgebouwd uit punchy, rechttoe-rechtaan drums, beukend diepe baslijnen, agressieve gitaarriffs en zang variรซrend van clean melodieรซn tot keiharde screams. Inspiratie put Decay uit veel verschillende bands en genres, zowel old-school als modern. In 2016 is de debuut-EP โ€˜Blackโ€™ uitgekomen.
๐˜ฝ๐™ž๐™ฉ๐™š ๐™ฉ๐™๐™š ๐˜ฝ๐™ช๐™ก๐™ก๐™š๐™ฉ
In twee verschillende sets (hardrock allround en Guns โ€™n Roses) laat Bite the Bullet zien dat het een band is die zijn naam waarmaakt. Als deze muzikanten hun tanden ergens in zetten laten ze niet meer los. Muzikanten die zijn samengekomen uit liefde voor hardrock muziek, en met een passie om het publiek een avond het gevoel te geven dat ze lรฉven. De keel schor, de voeten moe maar met een tevreden glimlach naar huis.
Ticketprijs

Datum

Doors Open

Doors Closed